Mijn naam is Carolyn Adams en ik ben 54 jaar, moeder van twee volwassen zonen. Ik woon samen met mijn man Peter op grote hoogte in het hartje van Rotterdam. 

In 2011 heb ik me laten omscholen tot kraamverzorgende. Nadat ik veel ervaring heb mogen opdoen in fulltime-loondienst van verschillende kraamzorginstellingen werd het in 2021 tijd om als zelfstandig kraamverzorgende verder te gaan.

Ik vind het als kraamverzorgende geweldig om kersverse ouders vanuit hun onzekerheid met zo'n nieuw mensje in de kraamweek te mogen begeleiden en te coachen tot jonge ouders met voldoende kennis en vertrouwen in zichzelf, in elkaar en in hun nieuwe kindje. Klaar om het daarna met elkaar te gaan doen op hun eigen manier. 

Het coachen van jonge ouders vind ik zo leuk dat ik inmiddels ook jonge aanstaande ouders mag begeleiden tijdens mijn eigen zwangerschapscursus in het centrum van Rotterdam. 

Ook heb ik een meer dan gemiddelde interesse in (gezonde) voeding en deel ik mijn enthousiasme en recepten hierover graag tijdens mijn werk. 

Photo by : Suzan Alberts

Mijn vrije tijd vul ik met lezen, haken, rollerskaten, yoga, koken en wandelen. Onze vakanties brengen we graag door in Oostenrijk of Afrika en af en toe een stedentrip. Met vriendinnen ga ik graag een middagje winkelen, een terrasje pakken, op pad voor een dagje wellness of lekker met de voetjes van de vloer bij een concert. 

Ik rook niet en kan doorgaans prima overweg met de meeste huisdieren.

       Bram over Carolyn: "Ze denkt actief mee en is flexibel in haar werken. Aan ervaring geen tekort!"