Mijn naam is Carolyn Adams en ik ben 52 jaar, moeder van twee volwassen zonen. Ik woon samen met mijn man op grote hoogte in het hartje van Rotterdam. 

Een tijdlang ben ik werkzaam geweest als tandartsassistente binnen veel verschillende vormen van tandheelkunde. In 2011 heb ik me laten omscholen tot kraamverzorgende. Nadat ik voor diverse  kraamzorgorganisaties in loondienst heb gewerkt werd het tijd om zowel professioneel als persoonlijk gezien als zelfstandig kraamverzorgende verder te gaan.

Ik vind het als kraamverzorgende geweldig om kersverse ouders vanuit hun onzekerheid met zo'n nieuw mensje in de kraamweek te mogen begeleiden en te coachen tot jonge ouders met voldoende kennis en vertrouwen in zichzelf, in elkaar en in hun nieuwe kindje om het daarna zelf te gaan doen. 

 

       Bram over Carolyn: "Ze denkt actief mee en is flexibel in haar werken. Aan ervaring geen tekort!"

Photo by : Suzan Alberts

Mijn vrije tijd vul ik met lezen, haken, sporten, yoga en wandelen. Onze vakanties brengen we graag door in Oostenrijk of Afrika en af en toe een stedentrip. Met vriendinnen ga ik graag een middagje winkelen, een terrasje pakken, op pad voor een dagje wellness of lekker met de voetjes van de vloer bij een concert. 

Ik rook niet en kan doorgaans prima overweg met de meeste huisdieren.