Zo werk ik rondom het inschrijven : VOOR 2024 HEB IK GEEN BESCHIKBAARHEID MEER

- Stuur mij een bericht via het contactformulier dan kijk ik of ik nog beschikbaar ben rond de tijd dat jouw baby geboren gaat worden, en of je binnen mijn werkgebied woont. Inschrijven kan al zodra je weet dat je in verwachting bent. Veel van mijn cliënten schrijven zich in zodra de zwangerschapstest positief is. Telefonisch geef ik geen informatie over eventuele beschikbaarheid

- Als jouw uitgerekende datum en je locatie past, dan ontvang je van mij een link waarmee je je officieel bij mij online kan inschrijven. Je ontvangt dan ook alle andere informatie betreffende algemene voorwaarden etc.  

- Indien je dat graag wilt kunnen we hierna telefonisch of via een zoom-gesprek nader kennismaken.

- Uiterlijk in de 30e week van je zwangerschap maken we een afspraak voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de zwangerschap tot op dat moment door, de situatie rondom jullie aanstaande bevalling, en stemmen we af wat jullie verwachtingen rondom de kraamtijd zijn. Ook bepalen we dan het aantal uur kraamzorg dat jullie gaan ontvangen, afhankelijk van jullie situatie en behoefte. Dit gebeurt aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol Kraamzorg (LIP) Vooraf aan dit gesprek zal je een uitnodiging ontvangen om online alvast een vragenformulier in te vullen.

- Rond de 37e week van je zwangerschap maak ik een Whatsappgroep aan met jou, je partner en mijzelf. Vanaf dat moment is het fijn als alle communicatie en ook de "Rommelmelding"* via deze app gaat waardoor iedereen direct weet wat en/of er iets speelt. Voor gezinnen die bij mij ingeschreven staan ben ik 24 uur per dag bereikbaar.  

Staat je vraag hier niet tussen, of heb je nog andere informatie van mij nodig? Mail me gerust! 

*) Rommelmelding is de term voor alle mogelijke tekenen dat de bevalling begonnen is.